Úvod » Přátelská utkání

Přátelské utkání - TJ Sokol Mostkovice : TJ Sokol Drnovice

publikováno 02.07.2014

V neděli 22. června se v Luké odehrálo utkání proti Drnovicím. Na utkání jsme odjížděly s dobrou náladou po dvou vyhrách za minulý týden.

Hned od první minuty jsme byli lepším týmem a množství šancí to i dokazovalo. Celá první půle byla v naší roli a soupeřky jsme skoro k ničemu nepustily. Velikou chybou rozhodčího byla neodpískaná penalta při faulu v pokutovém území. Tolik neproměněných šancí vůbec týmu nevlévalo tu chuť a bojovnost do žil a utkání se před koncem první půle stalo takovým tichým a ospalým, jakoby se nám nechtělo. Prvních 45 minut byl stav nerozhodný 0:0.

V druhé polovině jsme se utkání snažili oživit, na soupeře tlačit a dostávat se do šancí. To vše se nám dařilo, až na to, že jsme nemohli žádnou proměnit.  Až do té doby, kdy se po nádherné střele Báry Karafiátové rozvlnila síť a Mostkovice vedly 1:0. Po celý zbytek utkání jsme se snažili náš náskok zvýšit, ale i ty naprosté "gólovky" se nepodařilo proměnit. Celé utkání se hrálo celkem tvrdě a taky to bylo znát na počtu faulů a zranění. Asi 2 minuty před koncem zápasu jsme inkasovaly gól po protiútoku a zápas tedy skončil remízou 1:1.

Následoval penaltový rozstřel, který se z podání Mostkovic opravdu nevydařil. Všechny hráčky co penaltu kopaly byly zbrklé a ani se před kopem nezastavily. No, vždycky tu je na čem pracovat ;-) na penalty nás Drnovice přestřílely a utkání vyhrály při skóre 1:2.

Sestava Mostkovic : Mikešová - Kraváková, Kozlovská, Štefková, Hasová - Jančíková, Haluzová, Ptačníková, Vinklerová - Domesová, Ošťádalová

Střídaly : Kubátová, Karafiátová, Hejcmanová, Borovcová, Vaverková, Holubová, Koudelková

Trenér: Jaroslav Karafiát

Bylo to hezké ukončení "sezóny", jen škoda, že se nám nepodařilo v utkání zvítězit. Chceme upřímně poděkovat všem divákům a lidem, kteří nás podporují a chodí na naše zápasy, opravdu moc si toho ceníme. Zároveň také patří obrovské dík výboru TJ Sokol Mostkovice za všechno to, co pro nás dělá.. MOC DĚKUJEME !!!

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Mistrovské utkání: SK Líšeň - TJ Sokol Mostkovice
V neděli 18.10. se odehrálo utkání v Brně- Líšeň "o poslední místo", kde domácí hráčky zvítězily 3:0 Sestava Mostkovic: Mikešová - Vaverková, Jitka, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery