Úvod » Přátelská utkání

Přátelské utkání - TJ Sokol Mostkovice : FC Kostelec

publikováno 29.04.2014 (aktualizováno 02.07.2014)

Mostkovice 6. 4. 2014

V neděli 6. 4. se na domácím hřišti mužstva TJ Sokol Mostkovice odehrálo přátelské utkání proti Kostelci. Pro mostkovické fotbalistky to byla premiéra, neúspěšná, leč velmi vydařená. Kostelec byl již od samého začátku jasným favoritem, což se také projevilo i na výsledku zápasu, naše hráčky se však nevzdaly a po gólové smršti v první půli dokázaly tu druhou sehrát mnohem lépe a vyrovnaněji. 

První polovina se vyvíjela dle předpokladů. Kostelec se tlačil dopředu a chtěl dávat góly, což se mu i dařilo. Po dvou vstřelených brankách se však Mostkovicím podařilo vstřelit branku na 1:4. Ano, naše historicky první vstřelená branka na velkém hřišti. Měly jsme velikou radost a dodalo nám to sílu a odvahu do dalších minut. Stav po první půli byl 5:1

Druhá polovina utkání již byla více vyrovnaná. Mostkovické fotbalistky se po uplynulých 45 minutách rozkoukaly a pomalu si zvykly na hru. Diváci se dalšího gólu nedočkali, ikdyž šancí bylo na obou stranách mnoho. Minutu od minuty se naše mužstvo více zlepšovalo, proto jsme dokázaly kostelecké střelkyně zastavit. Zápas skončil za stejného skóre 5:1.

 

„V první půli rozhodly zkušenosti. Soupeř nás předčil v tom, co se nedá natrénovat,“ komentoval Karafiát. „Prvních pětadvacet minut jsme chtěli hrát zezadu a jít do rychlého přechodu a postupně vysokým napadáním získávat míče. To se nám i dařilo,“ přiblížil Petr Merta. 

„Dnešek dokázal, že holky udělaly za ten půlrok ohromný posun vpřed. Pokud budou k fotbalu přistupovat jako doposud, tak se budou pořád zlepšovat. Z dnešního zápasu se dá odpíchnout, klobouk dolů před děvčaty,“ usmíval se Karafiát a dodal: „Velice příjemně mě překvapila návštěva. Čekal jsem, že lidé přijdou, ale ten počet mi vyrazil dech! Je vidět, že je o ženský fotbal zájem.“

 

 

TJ Sokol Mostkovice - FC Kostelec n. H. 1:5 (1:5)

 

Branky: 32. Domesová - 3. Pitáková, 5. Pen. a 26. Vykopalová, 30. Waltrová, 43. Urbanová.

 

Rozhodčí: Kopecký - Chmelař, Drápal. Diváků: 100!

 

Sestavy - Mostkovice: Mikešová - Kubátová, Kozlovská, Štefková, Vaverková - Kraváková, Haluzová, Ptačníková, Jančíková - Domesová, Vinklerová. Střídaly: Kamenovová, Ošťádalová, Borovcová. Trenér: Jaroslav Karafiát.

 

Kostelec: Drápalová - Šimková, Pitáková, Hrazdilová, Zahradníčková - Adamová, Hájková - Knápková, Waltrová, Urbanová - Vykopalová. Střídaly: Václavková, Pospíšilová. Trenér: Petr Merta.

Domácí hráčky čeká hned o víkendu další prověrka. V neděli 13. dubna hostí Mostkovice v dalším přípravném duelu Babice. Zápas má výkop v 10:00 hodin.

Chceme poděkovat všem divákům co nás přišli podpořit a podívat se na nás. Taková podpora je pro nás nesmírně cenná. MOC DĚKUJEME ! 

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Mistrovské utkání: SK Líšeň - TJ Sokol Mostkovice
V neděli 18.10. se odehrálo utkání v Brně- Líšeň "o poslední místo", kde domácí hráčky zvítězily 3:0 Sestava Mostkovic: Mikešová - Vaverková, Jitka, ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz